Alla borde gå och få healing ibland. Även om man inte har ont eller dylikt. Bara för att tanka energi och må bra. För det gör man verkligen! Efter gårdagens healing åkte jag hem glad, på topp och ylandes till hög musik i bilen.
Idag känner jag mig glad, pigg och på jättebra humör :-)
 
Det är svårt att beskriva healing och hur det känns. Jag tror det är individuellt från person till person. Och även gång till gång. Man blir bara så otroligt avslappnad och tankad på energi och ork :-) Även min fot känns mycket bättre idag än vad den gjort på ett par dagar. Liite stryk tog den nog efter joggingturen. Men idag känns den helt okej igen :-D
 
Mer healing till folket!! Jag säger våga prova! Vad kan hända liksom? ;-)
 
 

Jag har upptäckt att jag till största delen har klarkännande (Clairsentience) när det handlar om det mediala.
Jag får bilder ibland och jag hör saker. Men att känna in andra människor är det som är starkast hos mig.
När jag lägger kort för någon är det första som kommer hur den personen mår och alla känslor personen har.
Det jag jobbar på just nu är att försöka sätta ord på allt jag känner och får till mig. Det kan vara väldigt svårt att sätta ord på känslor har jag upptäckt. Och jag som knappt kan sätta ord på mina egna liksom... :-P

Det är verkligen en oändlig värld detta. Och ett oändligt lärande. Det kommer bli en spännande resa detta. Eller det ÄR en spännande resa. Det händer ju grejjer hela tiden  :-D



Intuitionskanaler
Det finns olika intuitionskanaler, via vilka Änglarna kommunicerar med oss:

•Klarseende
•Klarhörande
•Klarkännande
•Klarvetande
 

Klarseende
Som Klarseende (Clairvoyance) så får du till dig budskapen i form av bilder, och det behöver alltså inte vara så att du ser saker utanför kroppen med dina fysiska ögon, även om det naturligtvis kan vara så också. Däremot så brukar många som är Klarseende/Clairvoyanta, se bilderna som vanliga minnen i sina tankar. Kommer du ihåg vad du åt till middag igår? Eller hur julgranen såg ut förra julen? Kan du visualisera och se det som bilder? Just så går även Klarseendet till, att du kan se bilder inom dig som påminner om minnen, men som faktiskt är budskap. Det handlar bara om att lära sig kvaliteten och känslan i bilderna, för att lära sig vad som är rena tankar/fantasi från dig själv, och vad är budskapen från Änglarna. Ofta så är den bild som kommer först till dig, efter att du bett om ett budskap, den rena kommunikationen.

 

Klarhörande
Som Klarhörande (kallas också ibland Klarlyssnande: Clairaudience) så får du till dig budskapen i form av ord, meningar, tankar, och det behöver alltså inte vara så att du ser hör röster utanför kroppen med dina fysiska öron, även om det naturligtvis kan vara så också. Däremot så brukar många som är Klarhörande, höra rösterna som vanliga minnen i sina tankar. Kommer du ihåg det senaste telefonsamtalet du hade? Eller hur du och vännen pratade sist ni träffades för att fika? Kan du minnas det? Just så går även Klarhörande till, att du kan höra röster inom dig som påminner om minnen, men som faktiskt är budskap. Det handlar bara om att lära sig kvaliteten och känslan i orden/meningarna, för att lära sig vad som är rena tankar/fantasi från dig själv, och vad är budskapen från Änglarna. Ofta så är det som kommer först till dig, efter att du bett om ett budskap, den rena kommunikationen.

En hel del som har aktiva kanaler just rörande klarhörandet kan berätta om att de ofta hör pip i öronen; jag brukar förklara det som så att det är som när radion står mellan två stationer – be dem att justera frekvensen, så märks det nästan direkt att pipet upphör.

 

Klarkännande
Som Klarkännande (Clairsentience) så får du till dig budskapen i form av känslor, eller fysisk manifestation så som att håren på kroppen reser sig. Du kanske känner av en vindbris mot din arm. Magkänslan, som så många pratar om när vi berättar om hur vi gör val i livet, det är en av våra kommunikationskanaler. Du kanske mår fysiskt illa när du bett om vägledning i en fråga – eller så känner du euforisk lycka, plötslig glädje – känslorna är många. Även här handlar det om att lära sig kvaliteten i känslan så att du inte agerar efter gamla erfarenheter (t.ex rädsla för höga höjder betyder alltså inte att det är ett budskap från Änglarna om du går på en bro, och känner rädsla för den höga höjden).

 

Klarvetande
Som Klarvetande (kallas också Klartänkande: Claircognizance) så är det så enkelt som att du bara Vet. Plötsligt vet du åt vilket håll du ska gå, för att hitta till just den butiken som du ville besöka, trots att du aldrig gått i den staden tidigare. Plötsligt vet du, att du måste ropa på en person som ska gå över gatan, bara för att inse stunden efter att inte någon av er sett bilen som plötsligt svängde ut.

Källa: http://angelguiden.se/anglakontakt/
 

Känner att jag behöver ha med mig dom överallt jag är. Även mina stenar.
Glömmer jag dom hemma känns det väldigt konstigt i hela mig...
 
Mina vackra Gilded Tarot kort :-)
 
 
Lääääänge sedan jag bloggade här nu. Bloggade över huvud taget. Jag har helt enkelt inte alls känt mig inspirerad att blogga. Mycket har hänt och jag ska försöka blogga om det så snart jag kan sätta mig ner i lugn och ro.
 
B l a har jag gått klart kursen jag startade tidigare i våras hos Prästinnan Margitta Wigren. En kurs för nybörjare men var ändå nyttig på många sätt och vis. :-)
Efter det startade jag en kurs i Mindfulness som pågått i 8 veckor. Även den är klar och har gett mig otroligt mycket.
Mitt under detta gick jag också kursen A taste of silver hos Anna Silverdotter nere i Staffanstorp. Att få träffa så många likasinnade människor, att få umgås en hel helg i sin egen mediala bubbla och denna underbara kurs som utvecklade både mig som person, andligt och medialt. Helt otrolig kurs som jag varmt rekomederar och som är värd varenda krona. http://www.silverdotter.se/
 
Just nu har jag tagit en liten paus i att lägga tarotkort för andra. Just för att koncentrera mig på mig själv, meditationer och att öva lite andra saker. Men jag sätter nog snart igång med det igen :-)

Ljus och värme till er alla <3