Två olika men otroligt tänkvärda filmer som jag tycker alla borde ha sett iallafall en gång.
Lyssna ordentligt och tänk efter. It all makes perfect sense. Detta är egentligen inget konstigt. Det är ren och skär fakta. :-)
 
Första trailern är ett klipp från filmen The Shift. Som handlar om Dr Wayne Dyer och i det stora hela, meningen med livet och attraktionslagen.  En stark film som verkligen får en att fundera igenom vad livet verkligen handlar om.
 
Den andra filmen är dom första 20 minutrarna i filmen The Secret. Den handlar om attraktionslagen och hur den fungerar.
Detta är oxå en film alla borde se! Titta och tänk efter :-) 20 minuter har alla tid med :-)
 
 
 
Ljus och kärlek
 
Nyaste vill haet :-) Enligt mig världens vackraste tarot kort. Och känslan dom ger mig.... Underbara och talande :-D
Vad tycker ni?
 
 
Ja, då har jag startat upp min introduktionskurs för medial utveckling hos Margitta Wigren på Ljusbubblan i Gävle. Jag har hunnit gå två gr redan. Och det känns verkligen skitbra! :-D
Hon vill att andlighet och medialitet skall gå hand i hand. Och precis så känner jag med. Så för mig verkar denna kurs vara perfekt. Eftersom det är en introduktions kurs så är hon tyvärr bara inne och nosar på varje ämne.
Men det är ändå en bra kurs att börja med känner jag. Men defintivift inte den sista :-) Hoppas på att hitta en mer avancerad kurs till hösten. vi får se :-) I denna kurs är dom flesta helt nybörjare på detta och kom istort sett för att testa och se om dom kan göra det :-)
 
Iallafall, det vi gått igenom hittills är alltså chakrabalansering och även en chakrameditation. Det finns ju massor av sätt att meditera på. Men just detta sätt har fungerat väldigt bra för mig faktiskt :-)
Tyvärr gick jag ju raka vägen från kursens första gång hem och fick influensan. Så jag hann inte träna på det så mycket innan det var dags för kurs igen. Men några dagar iallafall. Och det känns bar :-)
I torsdags fick vi känna på våra egna energier. Och prova känna på andras. Otroligt häftigt!!
Alla satt i ring och höll händerna ovanför varandras. Precis så att vi kände av varandras energier. Så sa hon åt oss att blunda. Hon skulle prova en sak, men skulle inte säga vad hon skulle göra. Men vi fick hojta till om vi märkte någon skillnad och vad. ett par sekunder efter hettade det i hela huvudet och ansiktet. Hon hade blåst på energierna vi höll ihop tillsammans. Vi var ett par stycken som kände av det. Otroligt häftigt!!! :-D
Så nu fungerar Peter som försöktsperson därhemma :-P
 
Jag har börjat fått mer och mer kontakt under mina meditationer. Så pass att jag kan uppfatta en del meddelanden även när jag inte mediterar. Alltså i vardagliga livet :-) Vilket känns som ett stort framsteg :-) Det är ju tyvärr inte alltid man lyssnar på dom tyvärr... Syftar på resan till Wien. Men men! Så är det :-)
 
Vi är hostiga och hackiga, magsjuka och influensan. Men vi har varandra och livet i behåll. :-)

Ljus och kärlek till er alla :-)